Commissie werving

Geplaatst door Nicolas Everaars op 19 juli 2021 om 16:34

Voor volgend jaar zijn we weer op zoek naar enthousiastelingen die Helios willen helpen door plaats te nemen in een van de commissies. Ben je creatief, kan je goed plannen en organiseren of heb je andere talenten? Wellicht zoeken we jou voor een van de volgende commissies:

Evenementen Commissie (EvCie)

Naast het harde leren en sporten moet er natuurlijk ook ontspannen worden. Als lid van de EvCie organiseer jij het hele jaar door ontspannende evenementen waar de leden elkaar ook weer wat beter kunnen leren kennen. Heb jij goede ideeën hoe deze evenementen eruit moeten gaan zien? Dan is de EvCie wellicht wat voor jou!

Helium

Heb jij een neusje voor de nieuwtjes die in de club rondgaan? Weet jij de juiste mensen te strikken om verslag voor jou te doen? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de wist-je-datjes? Dan is de Helium commissie iets voor jou! Vier keer per jaar kom je bij elkaar om weer een nieuwe editie van het blad te bedenken en uit te brengen en daar kan jij aan meehelpen!

Heb je interesse in de EvCie of Helium? Stuur dan een mailtje naar evenementen@sbhelios.nl of spreek Anne (onze nieuwe chef PR & Evenementen) aan in de zaal of stuur haar een appje (06-48720407).