Nieuwe leden

We spelen op dinsdagavond, woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagmorgen in sportcentrum Olympos (zie overzicht). Wil je een keertje komen kijken, klik dan hier om het formulier in te vullen. Op dit moment hebben we helaas een ledenstop voor mensen die niet aan de UU of HU studeren. Geef op het formulier aan of je op dit moment studeert en of je al in het bezit bent van een Olympas. Wij nemen dan binnen een week contact met je op.

Als je wordt uitgenodigd om te komen kijken, meld je dan even bij de balie van Olympos en geef daar aan dat je komt kijken bij Helios. Meld je je niet, dan riskeer je een boete. Vervolgens kan je je omkleden in een van de kleedkamers. Aan de eerste twee keer dat je komt kijken zijn geen kosten verbonden, zodat je eerst de sfeer een beetje kunt proeven. Daarna kan je besluiten om lid te worden of elders je geluk te beproeven. Als je later in het collegejaar lid wordt, dan hoef je maar een half-lidmaatschap te betalen. Ook moet je een sportpas kopen bij Olympos [zie voorwaarden]. Zodra je lid bent, kun je ook meedoen aan trainingen en/of vrijspelen en aan de georganiseerde evenementen.

Mocht je zelf nog geen racket hebben en je weet nog niet zeker of je wilt badmintonnen, dan is er altijd de mogelijkheid om deze te lenen van andere spelers die aanwezig zijn of een racket te lenen bij het bestuur.