Najaarscompetitie (NJC)

Meer dan de helft van het ledenaantal van SB Helios doet mee aan de najaarscompetitie. In het seizoen 2020/2021 vaardigt SB Helios 8 teams af. Deze teams spelen vanaf RAB-klasse tot en met 4e divisie landelijk. Deze competitie wordt gespeeld vanaf september tot begin februari. Bij SB Helios worden de thuiswedstrijden gespeeld op vrijdagavond 20:00 - 23:30, zaterdagmorgen 9:30 - 13:00 of zondagochtend 10:00 - 13:30 in de sporthal van Olympos. De uitwedstrijden worden gespeeld op de dag die door de thuisspelende ploeg wordt bepaald (vaak in het weekend).

Bij elke wedstrijd worden 1 herendubbel, 1 damesdubbel, twee heren-enkels, twee dames-enkels en twee mix-dubbels gespeeld. De teams bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers, waarvan minstens 2 heren en 2 dames.

Lijkt het je leuk om competitie te gaan spelen? Spreek de competitieleider aan in de zaal of stuur een mailtje naar competitie@sbhelios.nl

Corona protocol


Voor de competitie hebben wij een protocol opgesteld met een aantal regels die gelden bij onze thuiswedstrijden. Deze zijn in dit document te vinden: https://docs.google.com/document/d/1woX2Z8wA9ZjKvgxPbwkFMR61lqw6-bfWvXyT56rxfcs/edit?usp=sharing

Het document wordt up to date gehouden en dus regelmatig aangepast. Kijk daarom vlak voor de wedstrijd om de laatste info te hebben.