Vrienden van Helios

Voor veel Heliossers is SB Helios niet alleen de plek waar we onze calorieën komen verbranden (of aanvullen bij het na borrelen), of waar we onze studie-frustraties kunnen africhten op een shuttle. Het is de plek waar we onze vrienden ontmoeten en waar we gezellig bijkletsen. In feite zijn we één hele grote vriendengroep! Maar Helios is en blijft een studenten sportclub en wanneer de diploma’s behaald zijn en de DUO geld kraan dicht gaat, zullen de afgestudeerde Heliossers plek moeten maken voor nieuwe Heliossers.

Maar niet getreurd! In 2014 is het concept Vrienden van Helios (VvH) in het leven geroepen! Wanneer je je lidmaatschap van Helios opzegt, zal je kort daarna een email krijgen met daarin de vraag of je een “Vriend van Helios” wilt worden. Als Vriend van Helios ben je van harte welkom op de zogenaamde Vrienden van Helios avonden. Voorbeelden van activiteiten van voorgaande jaren zijn:

Diverse vrijspeel-avonden

Een Glow in the Dark toernooi

 

Een Mystery toernooi

Op deze avonden kunnen alle Vrienden van Helios leden, samen met de huidige leden, vrijspelen en natuurlijk ouderwets na borrelen in het Olympos Sport Café.

Als Vriend van Helios kun je daarnaast de sportvereniging Helios helpen met een vrijwillige bijdrage. Op deze manier help je de vereniging met het financieren van nieuwe netten, een bespanmachine of andere nuttige zaken. Aan het begin van het seizoen krijg je van ons een e-mail met een aantal betaallinkjes waarmee je eenvoudig een bijdrage kunt leveren van €0, €5, €10 of €15.

Dit bestuursjaar (2020-2021) vormen Jelle Stuurman (oud-Heliosser) en Ilona Hulshof (huidig-Heliosser) de VvH Commissie. Zij zullen hun uiterste best doen om onvergetelijke Vrienden van Helios avonden te organiseren en ervoor te zorgen dat iedereen maar al te graag Vriend van Helios wil worden/blijven!

Heb je vragen over Vrienden van Helios of wil je jezelf aanmelden?

Neem dan contact met ons op en stuur je bericht naar info@sbhelios.nl